הריח של החמין מעיר אותי כבר ב- 6 בבוקר בשבת ואני לא יכולה לחזור לישון, כל רגע אני טועמת, רק טועמת...

רק בגלל החמין אני אוהבת את החורץ. אז צירפתי מתכון לחמין טבעוני עם קישקע טבעוני.

זהירות ממכר!! ספרו לי איך יצא:)

לפני הכל כמה טיפים:

1. בשלו את החמין בסיר רחב וגדול, שהיה מספיק מקום לכל החגיגה שאנחנו שמים בו.

2. השתמשו בפרפקט קישקע טבעוני זה יעשה לכם פלאים בשעה שש בבוקר.

3. ניתן להשתמש בקטניות יבשות ומומלץ להשרות יום קודם כל הלילה או קטניות של סנפרוסט לגמרי מקצרות את התהליך.

4. במידה ואתם מוסיפים אורז רצוי בסמטי הוא היחיד שנשאר אחד אחד כל הלילה.

5. 100-120 מעלות בתנור.

מצרכים:

- חבילת קישקע טבעוני של פרפקט פודס

- 3 כפות שמן זית

- 2 בצלים גדולים חצויים לקוביות גדולות

- 1 כוס תערובת שעועית( לבנה וחומה) שהושרתה כל הלילה או סנפרוסט

- חצי כוס גרגירי חומוס שהושרו כל הלילה/ סנפרוסט

- חצי כוס חיטה שהושרתה כל הלילה/ אורז.

- 5 תפוחי אדמה חצויים

- 2 בטטות שלמות

- ראש שום

- חצי כף מלח

- כפית פלפל שחור

- כף כמון

- כף פפריקה מתוקה

-1 כף סילאן ( בשביל הטעם והצבע)

- 2 תמרים ללא הגלעין

אופן ההכנה:

בסיר גדול לטגן את הבצל עד שמקורמל להוסיף את השיני שום ולטגן כ 2-3 דקות.

.להוסיף את התפוחי אדמה והבטטות וכל הקטניות ולכסות במים.

להוסיף את התבלינים, סילאן, תמרים וכמובן את הקישקע הטבעוני של פרפקט פודס ולבשל על אש בינונית במשך שעה.

בסיום לסגור את הסיר ולהכניס לתנור על חום של 110 מעלות ללילה שלם עד 12 שעות.

מידי פעם לבדוק שלא נגמרו המים:)

בתאבון!!